Известие

Collapse
No announcement yet.

Странно тропане отпред

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Странно тропане отпред

Здравейте колеги, става въпрос за колата от подписа.
    От доста време насам имам странен проблем, имам тропане отпред, последно време се чува и от двете страни, странното е, че когато времето е студено, пътвите десетина километра не тропа. Не е тампон на носач или шарнир, тропа и по гладък асвалт и най добре се чува при ниска скорост.
    Възможно ли е да е от вътрешните карета? Миналия ден бях свалил полуоските и имаше милимерър два луфт във вътрешните карета, това нормално ли е?
    Благодаря Ви предварително.

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.

Провери биалетките, направо ги смени, по десетина лева са

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Провери биалетките, направо ги смени, по десетина лева са
      Имаме ли биалетки по предницата ?

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.

Comment

Първоначално публикувано от kalvach Покажи съобщение
        Имаме ли биалетки по предницата ?

http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=3&show=1
        Last edited by Доко; d.m.y г., 20:11.

Comment

Даже и по задницата имаме биалетки
          Другия ми съвет е тампоните на стабилизиращата щанга да погледеш.

Comment

Ще го проверя до ден два.
            А нормално ли е да има милиметър два луфт във вътрешните носачи?

Comment

Ако не са тампоните или биалетките може да идва от амортисьорите,поне при мен беше така.
              ONLY RSV&GTV

Comment

Първоначално публикувано от Daniboss Покажи съобщение
                Ако не са тампоните или биалетките може да идва от амортисьорите,поне при мен беше така.
                И мен това ме прчтеснява, но странното е че когато смазах вътрешните карета, тропането беше изчезнало за няколко денаш

Comment

Хе хе бате ами като си от Кърджали използвай жокер ''обади се на приятел''0889 536 534 да видим да чуем пък то GTV-то е умно и само ще си каже.Звънни

Comment

Тропането продължава, сменил съм биалетки, амортисьори, носачите са на 10 хиляди.
                    Възможно ли да е от тампони на стабилизираща щанга или тампони на двигателя.
                    Някой знае ли колко тампона имаме по двигателя и дали се сменят лесно.

Comment

Носач TRW на 156 при мен даде фира (два превъртели в скобата тампони + разбит шенкел) за около 2000км, изминати за 7 месеца с невероятно внимателно каране. Носача имаше вид и опаковка като другите TRW-та, монтиран е 100% правилно в един от най-големите форумни сервизи.
                      Просто пак си провери носачите, нищо, че за теб са "нови" и най-добре го направи в сервиз, различен от този, в който са ти ги монтирали, за да се абстрахират и те от мисленето "няма как да му има нещо за 10К километра".
                      Друго, от което може да чуваш тропане на метал в метал при малки неравности, са вътрешни накрайници на рейката.

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                        Друго, от което може да чуваш тропане на метал в метал при малки неравности, са вътрешни накрайници на рейката.
                        Май ще се окажат накрайниците на рейката, я сподели как мога да го проверя.

Comment

Working...
                        X